Bedrijven

In het kader van de gedragscodes over Geneesmiddelenreclame en Medische hulpmiddelen kan het noodzakelijk zijn om (delen van) websites af te schermen voor het algemene publiek. Ook de beroepsstatus (beroepsbeoefenaar en/of BIG-geregistreerd) kan bepalend zijn of een zorgprofessional toegang krijgt tot bepaalde online informatie.

In de praktijk blijkt echter dat het drempelverhogend werkt als zorgprofessionals voor iedere beveiligde website een andere gebruikersnaam/wachtwoord-combinatie moet gebruiken.  Meer dan 60% van de bezoekers verlaat daardoor voortijdig de website. Een Medi-Access webpaspoort kan dit probleem eenvoudig voorkomen. Bijna 45.000 zorgprofessionals hebben al Medi-Access waarmee ze direct kunnen inloggen. Vaak ook bij hun eigen medische beroepsvereniging.

Medi-Access wordt door de meeste artsen en apothekers en een groot aantal andere zorgprofessionals gebruikt. Uw bedrijf kan daarvan profiteren. Bovendien voorkomt u met Medi-Access een eigen arbeidsintensieve en kostbare administratie om de toegang tot uw websites te regelen.

Meer informatie

IQVIA Solutions B.V.
Postbus 23595
1100 EB Amsterdam

Email: medi-access@iqvia.com

https://www.iqvia.com/

50357 leden

499 nieuwe leden
in de laatste 12 maanden