Verenigingen

Voor beroepsverenigingen en andere medische organisaties kan het wenselijk zijn om (delen van) de website af te schermen voor het algemene publiek. Dat betekent dat leden moeten inloggen met unieke gegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord. Dat dit voor problemen kan zorgen en tot irritaties kan leiden is evident, maar het oplossen van inlogproblemen past vaak niet binnen de eigen organisatie.

IQVIA zorgt dat inlogproblemen op de website tegen een abonnementstarief worden opgelost. Daarvoor is tijdens kantooruren een helpdesk beschikbaar. Medi-Access kan tevens gekoppeld worden aan een ledenlijst, zodat automatisch toegang gegeven kan worden aan deze leden van een vereniging tot het besloten deel van een website.

Omdat Medi-Access al door de meeste artsen en apothekers en een groot aantal andere zorgprofessionals wordt gebruikt, kan de organisatie profiteren van de standaard die door Medi-Access is neergezet. Bovendien voorkomt u een eigen arbeidsintensieve en kostbare administratie om de toegang tot uw website te regelen.

Meer informatie

IQVIA Solutions B.V.
Postbus 23595
1100 EB Amsterdam

Email: medi-access@iqvia.com

https://www.iqvia.com/

50357 leden

499 nieuwe leden
in de laatste 12 maanden