Wijziging kunt u doorgeven via het menu onderdeel “Mijn gegevens” of door hier te klikken.

U kunt uw gegevens opnieuw opvragen via het menu onderdeel “wachtwoord vergeten” of door hier te klikken.

Om in te kunnen loggen op diverse websites van medische beroepsverenigingen dient u ook lid te zijn van de betreffende vereniging. Als u deze melding krijgt bent u niet of niet correct in de ledenlijst van een vereniging opgenomen. Wij adviseren u in dit geval contact op te nemen met het secretariaat van uw vereniging.

Ja, dat kan, maar het wil niet automatisch zeggen dat u tot alle besloten website met Medi-Access authenticatie toegang krijgt. Dit hangt namelijk ook af van uw beroepsstatus zoals het gegeven of u wel of geen beroepsbeoefenaar bent.

Aan een Medi-Access account zijn voor de gebruiker geen kosten verbonden. U kunt in het menu kiezen "Aanmelden" om kosteloos een Medi-Access webpaspoort aan te vragen.

Het BIG-register is een onderdeel van het Agentschap Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg (CIBG). Het is een actueel register dat apothekers, artsen, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, tandartsen verloskundigen en verpleegkundigen registreert. Meer informatie kunt u vinden op www.bigregister.nl

Waarschijnlijk komen de gegevens die u tijdens het aanvragen invult niet overeen met de gegevens die bekend zijn bij het BIG-register. U kunt op bigregister.nl uw gegevens aanvragen, en het aanvraagproces nog een keer doorlopen met de gegevens zoals zij bij het BIG-register bekend zijn. Mocht de aanvraag alsnog mislukken mag u deze gegevens ook mailen naar de helpdesk

Let op dat het wachtwoord gevoelig is voor hoofdletters, dus de CAPS LOCK functie op uw toetsenbord moet uit staan. Tevens dienen er geen spaties te staan in uw gebruikersnaam.(v.b. goed=med838810 fout=med 838810)

Uw aanvraag wordt op het moment van aanmelden direct verwerkt. De gebruikersnaam en activatielink worden enkele minuten na aanmelden naar uw emailadres verzonden.

Dit kan afhangen van uw beroepsstatus zoals het gegeven of u wel of geen beroepsbeoefenaar bent. Zo mag informatie die aangemerkt wordt als geneesmiddelenreclame alleen worden gegeven aan beroepsbeoefenaren. Of u dat al dan niet bent kunt u vinden op http://www.cgr.nl/Gedragscode-Geneesmiddelenreclame/Hoofdstuk-3-BEGRIPSBEPALINGEN/3-1.

Een zorgprofessional is iemand die werkzaam in de gezondheidszorg en die;

  • Een BIG-registratie heeft;
  • En/of een beroepsbeoefenaar is
  • En/of zelfstandige bevoegdheden heeft (bijv, Physician Assistant en Klinisch technoloog)
  • En/of een wettelijk beschermde paramedische opleiding heeft
  • Doktersassistente is
  • Praktijkondersteuner is

leden

nieuwe leden
in de laatste 12 maanden